Cursussen

Fysiotherapie & Bewegen Hoogstraten biedt diverse 10 weekse cursussen aan voor volwassenen. Van darten voor uw plezier tot aan fanatieke high intensity training, wellicht is er een geschikte cursus voor u!

LET OP: Deze cursussen worden momenteel opgestart, en kunnen op detailniveau of startdata (i.v.m. coronamaatregelen) nog gewijzigd worden. Heeft u al wel interesse? Laat het ons weten!

 

BOOTCAMP

Een spierversterkende trainingsmethode onder professionele begeleiding, lekker in de buitenlucht. Er worden verschillende attributen gebruikt om zo afwisselende oefeningen te kunnen doen. Dat is leuker en gezonder!

De cursus bootcamp is van week 16 t/m 25, op zaterdag om 09:00 en 10:30. Bij deze cursus mag u op de zaterdagen vrij gebruik maken van onze fitnessapparatuur! 10 weken voor €84,90.

 

DARTEN 501

Een spelvorm met uitdaging, plezier en concentratie. Gooi om beurten met drie pijlen en trek de gescoorde punten van het starttotaal van 501 punten af. Je moet precies op 0 uitkomen door de laatste pijl in een dubbel te gooien. Ga jij na 10 weken met de beker naar huis?

De cursus darten 501 is van week 4 t/m 13, op donderdag om 20:30. Darten 501, inclusief consumptie, 10 weken voor €34,90.

 

HIT

High Intensity Training (HIT) is een training van 45 minuten. De training zijn vakkundig ontworpen met als doel het lichaam de juiste prikkels en belasting te geven om resultaat te behalen bij vetverbranding, cardiovasculaire progressieve en spieruithoudingsvermogen. In praktijk houdt dit in dat je 100% moet geven… en dan nog meer!

De cursus HIT is van week 4 t/m 13, op dinsdag om 20:30. Bij deze cursus mag u op de dinsdagen vrij gebruik maken van onze fitnessapparatuur! 10 weken voor €84,90.

 

KETTLEBELL

Laat je verrassen door de mogelijkheden met de kettlebell! Door gebruik te maken van verschillende kettlebells worden alle spiergroepen getraind, en kan iedereen meedoen op zijn of haar eigen niveau. Tijdens deze cursus komen explosieve kracht, mobiliteit en stabiliteit allemaal aan bod.

De cursus kettlebell is van week 36 t/m 46, op woensdag om 20:00. Deze cursus duurt 11 weken omdat een woensdag vervalt i.v.m.  dankdag. Bij deze cursus mag u op de woensdagen vrij gebruik maken van onze fitnessapparatuur! 10 weken voor €84,90.

 

KICKBOKSEN

Kickboksen is geschikt voor iedereen, van beginner tot gevorderd. Tijdens deze cursus leer je veilig trappen en stoten, gericht op conditie en techniek. Zelf meenemen of bij ons te bestellen: bokshandschoenen (± €15) en scheenbeschermers (± €15).

De cursus kickboksen is van week 36 t/m 45, op maandag om 20:00. Bij deze cursus mag u op de maandagen vrij gebruik maken van onze fitnessapparatuur! 10 weken voor €84,90.

 

RUNNING

Voor iedereen die wil beginnen met hardlopen! Tijdens deze cursus leer je technieken en hardloopvormen in een uitgebalanceerd trainingstraject, wat je naar mooie resultaten leidt. Er worden functionele oefeningen in de opbouwschema’s geïntegreerd.

De cursus running is van week 16 t/m 25, op woensdag om 20:00. Bij deze cursus mag u op de woensdagen vrij gebruik maken van onze fitnessapparatuur! 10 weken voor €84,90. Deze cursus volgen zonder gebruikmaken van fitnessapparatuur in ruil voor korting? 10 weken voor €64,90!

 

ZELFVERDEDIGING

Maak jezelf weerbaar en voel je veiliger op straat of waar dan ook. Tijdens deze cursus leer je om voor jezelf op te komen, en jezelf te bevrijden uit een aanval. De cursus wordt gegeven door Jacolien, die de zwarte band in karate heeft.

De cursus zelfverdediging is van week 4 t/m 13, op donderdag om 19:15. Bij deze cursus mag u op de donderdagen vrij gebruik maken van onze fitnessapparatuur! 10 weken voor €84,90.

 

Wilt u meer weten over onze cursussen? Neem contact met op ons, of kom even langs, wij helpen u graag!


Reviews

Hoogstraten Fysiotherapie & Bewegen

Google Reviews
4.5